Februar 2014

Karveval og OL

Denne måneden er kort, men vi skal likevel rekke mye!

Vi starter opp den første uka med forberedelser til karnevalet som er torsdag den 6. Denne dagen blir det karnevalsfest i salen med sang, dans, overraskelse, innbakte pølser og katta i sekken.

Fredag den 7. starter OL. Vi følger med på OL, teller medaljer, heier og har våre egne OL-dager. Huskestua og Bikuben har aktivitetsdag torsdag 13. og Marihøna og Småland har aktivitetsdag fredag 14.

I uke 8 er det skolens vinterferie. Vi henger opp lapper på dørene så dere kan skrive opp dersom noen skal ha noe fri i forbindelse med dette.

Tema for de kristne samlingene denne måneden er Noas ark. Her er det også masse man kan snakke om i forhold til hovedtema vårt som er antall, rom og form.

Den siste uka i måneden starter vi opp med årest fellesprosjekt som ender opp i to forestillinger i slutten av Mars. Årets tema er Alf Prøysen. Det er Prøysen-år i år siden det er 100 år siden Alf Prøysen ble født, så da var det ikke vanskelig å velge tema for årest forestillinger. Dere vil få nærmere info om dette etterhvert.